Ook ontdekken hoe je onderneming verder kan groeien?

Ondernemen

Als ondernemer was ik altijd erg bezig met het verbeteren van mijn producten en diensten. Daarbij was mijn drijfveer hoe ik zelf vond dat het beter kon, en hoe ik daarmee mijn klanten beter zou kunnen bedienen. Waar ik helemaal niet mee bezig was, dat was mijn merk. Daarvoor was ik te druk met het ondernemen in het hier en nu. Voor mij was dit normaal, en ik herkende hetzelfde ook bij andere ondernemers – klein en groot – die ik sprak. Wij waren ondernemers. We waren bezig met waar we goed in waren, en we wilden anderen helpen. Gaandeweg kwam ik erachter dat het minstens zo belangrijk is hoe je onderneming naar buiten treedt, hoe je onderneming overkomt op de buitenwereld. En dat daar nog een wereld in te winnen viel. Een sterk merk, en een goede positionering van het merk, voegt enorme waarde toe aan je product en dienst. En daarmee aan je onderneming.

Goed advies

Natuurlijk zijn er goede adviseurs die kunnen helpen met de positionering van je merk en met marketing. Maar vaak heb ik gemerkt dat bij die adviezen ook veel gemist worden. Dat conclusies worden versimpeld, en juist essentiële aanbevelingen – die je als ondernemer zo belangrijk vindt – missen. Waarbij je wel de ijsschotsen boven de zee ziet, maar niet het diepere ijs wat onder water zit. Zodat je maar een beperkt beeld krijgt, in plaats van een totaalplaatje. Daarvoor biedt een Merkopstelling de oplossing waarmee ondernemers stappen vooruit kunnen zetten. Met het merk, de onderneming en vaak ook zichzelf.

Waarom OnlineMerkopstelling?

De OnlineMerkopstelling is een toepassing van de methode van de systeemopstelling, maar dan gericht op merkvraagstukken. Kenmerkend voor een Merkopstelling is dat er gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om situaties in te voelen. Want beslissingen over merken gaan bijna altijd gepaard met emoties, met gevoel. En waarom zou je dan niet juist gebruik maken van die kracht? De OnlineMerkopstelling is een oplossingsgerichte vorm van coaching; de focus ligt op het stap voor stap verbeteren van de huidige merksituatie. Daarbij heeft ze enorm veel diepgang en helpt ze ondernemingen echt verder. Bovendien zien we dat bezig zijn met oplossingen ondernemers veel meer energie geeft dan praten over problemen … en het geeft nog meer resultaat ook.

Voordelen OnlineMerkopstelling

De OnlineMerkopstelling is een hele mooi en effectief instrument om te ontdekken hoe een merk toegepast kan worden, wat voor effect een merk heeft of welk effect een merk niet heeft. Want ook dat kan interessant zijn. Bovendien biedt de OnlineMerkopstelling een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele FysiekeMerkopstelling. Ten eerste is een Merkopstelling online goedkoper dan fysiek. Daarnaast is de online-variant niet gebonden aan een locatie, zodat ze voor iedereen toegankelijk is. Bovendien is er geen reistijd nodig voor de opdrachtgever en de deelnemers om naar een gezamenlijke locatie te komen, en ook dat bespaart tijd en geld. En ondanks dat biedt ook de Merkopstelling online veel verhelderende inzichten in de groeikansen van een onderneming en haar merk(en).

Totaalaanpak voor ondernemer

Maar we doen meer als Merkopstellers. We bieden een totaalpakket voor de ondernemer. Een goede voorbereiding is een vereiste voor een goede Merkopstelling. Daarbij helpen we ondernemers al direct helpen met het meedenken over mogelijke merkbeslissingen en groeikansen. En het gaat ons niet om de OnlineMerkopstelling zelf, maar om hoe de beslissingen op grond ervan uitwerken in de praktijk daarna. Daarom geeft ze ook inzicht aan de ondernemer zelf. En vormt het een optimale tijdsinvestering om de onderneming echt verder te brengen. De OnlineMerkopstelling levert een overzichtelijk, herkenbaar en ongekleurd advies op. Precies wat je als ondernemer nodig hebt om stappen vooruit te kunnen zetten in de goede richting!

Kies je eigen datum

Ben je ondernemer, en wil je met je onderneming een aantal stappen vooruitzetten? Door zichtbaar te zijn als bedrijf, trots te mogen zijn op je bedrijf en je medewerkers, en dat als kracht inzetten om te groeien? In het kader van de promotie van onze aanpak van 1.495 voor 995. Kies de datum die je past en meld je aan:

  1. Vrijdag 22 april van 10 tot 12 uur met Merkopsteller Wim Jurg 
  2. Vrijdag 13 mei van 10 tot 12 uur met Merkopsteller Mariëtte van Duijn
  3. Vrijdag 3 jun van 10 tot 12 uur  met Merkopsteller Dennis Bouwman.

Wat krijg je dan precies?

Circa twee weken voorafgaande aan de datum van je OnlineMerkopstelling heb je een dialoog met de Merkopsteller over de groeimogelijkheden van jouw bedrijf. En circa twee weken na afloop ervan heb je dialoog over een concreet advies over de stappen die je wel en niet kan/moet zetten om te zorgen voor een groeiende onderneming.

Meld je nu aan bij info@merkopstelling.nl

of bel met Wim Jurg 0610744198.

Check merkbeslissing of wordt Merkopsteller

Over Merkopstellingarrow right icon

Merkopstellersarrow right icon

Opleidingarrow right icon

Literatuurarrow right icon

Blogarrow right icon

Inleiding Merkopstellingarrow right icon